-
Peter posted
Plnená krkovička so šampiňónmi na pive
Pork neck roast with mushrooms | Food24Treat your family to an Easter feast with succulent South African pork.1 Komentár
Stav účtu
5,00 €
/
eur
Priatelia
Skupiny
Posledné články
História farieb a maľovania
- 13. júna 2018
10 Tajomstiev, ako napísať lepší príbeh
- 29. augusta 2017
Návod na písanie
- 7. júla 2017
Na nízkom plameni osmažíme na olivovom oleji cesnak nakrájaný na plátky so šalviou do zlatista, potom osmažíme nakrájané šampiňóny, okoreníme ich, pridáme citrónovú kôru a tymián. Mäso pripravíme na roládu. Naukladáme naň prosciutto a tieto dve zmesi, ktoré sme pripravili.Zrolujeme, zviažeme a dáme piecť. Do zapekacej misy, alebo do pekáča dáme olivový olej, pivo 3,5l, bobkové listy a cibulu. Pečieme hodinu na 180°C a hodinu na 160°C.